OllaStudio

Lidt om krystaller

Krystaller er en naturlig forekommende form for mineraler. For os som mennesker kræver vores biologi forbindelse til jorden. Det være sig vand, luft og mineraler for, at vi kan overleve. Hver enkel krystal overfører energi og svinger på frekvenser og har derfor i mange år været brugt til healing.


Jade er et smykkestensnavn for to forskellige mineraler, jadeit og nefrit. Jadeit er den kostbareste. Når nefrit sælges som "jade", bør det mere korrekt benævnes nefrit-jade. Jade slibes som cabochoner eller som kugler til perlekæder og er meget anvendt til fremstilling af kunstgenstande

Gul jade står for held og lykke, og bedre forståelse for livet. Den realiserer dine muligheder for udvikling af dine evner og troskab til at nå målet, mens den skaber glæde og forståelse ved samværet med det modsatte køn som partnere.


Grøn jade: 
Jade står for initiativ, fred og livsvilje. Den øger evnen til at huske, forstå dine drømme og til at nå i mål - den gør drømme til virkelighed. Jade er for dig, der ønsker at gøre indvirkning på hjerteområdet og skabe harmoni i kroppen.

Sort obsidian:
Sort obsidian står for viljestyrke og psykisk styrke. Den giver os jordforbindelse, øget forståelse, afklaring og opynder flid, disciplin og koncentration. Den hjælper os med at få kontakt til vores skyggesider og udrenser vores system for vrede og bitterhed samt hjælper til at give slip på såret følelser. Sort obsidian er for dig, der har spændinger i nakke og hals samt problemer med forstoppelse og har mave- og tarmproblemer. 

Rosa kvarts:
Rosa kvarts står for kærlighed, ro og harmoni. Den lærer os om tilgivelse, tryghed og styrker kærlighedskræften samt fremmer harmoni og balance. Rosa kvarts er for dig, der ønsker kærlighedsstenen over dem alle. Den lærer om at elske dig selv og dine omgivelser. 

Bjergkrystal:
Bjergkrystal giver styrke, klarhed og indsigt. Den skaber visdom, vækst og overblik samt harmoni og stimulerer dine intuitive evner og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystalen er for dig, der ønsker følelsen af, at nogen tager sig af dig - den skaber forbindelse til dit højere selv. Bjergkrystallen er en meget rensende sten og kaldes også det guddommelige lys.

Ametyst: 
Ametyst står for kærlighed i hverdag, visdom og psykisk bevisthed. Den fremmer intuition, ydmyghed, klarsyn og åndelig udvikling. Ametyst er for dig, der ønsker tillid, selvtillid og sammenhørighedsforhold. Den virker mod frygt, stress og mareridt. Den styrker rygraden og indvirker på rygproblemer. Den er god mod søvnløshed, nakkespændinger, hovedpine og hudproblemer. 

Blå sodalit:
Blå sodalit hjælper dig med at kunne føre ting ud i livet. Den står for igangsættelse og hjælper dig med at kunne sige fra.  Den giver dig overskud og energi til hverdagens mange opgaver. Blå sodalit er for dig, der ønsker at løsne op for spændinger i ryggen. 

Hvid jade:
Hvid Jade er en ædelsten, der står for en positiv og strålende styrke, der ligger lige under overfladen af stenen. Denne sten er kendt for sin magt til at gøre dig rolig og fredelig. Dens kraftfulde helbredende energier er kendt over hele verden, fordi den har evnen til at rense dit hjertes energier, og den vil gøre dit urolige sind roligere.

Rød jaspis:
Rød jaspis fremkalder retfærdighed. Rød jaspis bidrager til balance og styrker jordforbindelsen. Den giver dig følelsen af tryghed, og trygheden kan særligt opleves ved din seksualitet. Rød jaspis er kendetegnet ved at have rensende egenskaber, der eliminerer negative energier og vibrationer. Endvidere medvirker til at stimulere din indre passion og lidenskab.

Opal er forførende sten der også kan kan være en følelsesmæssig katalysator der ofte er forbundet med lidenskab, kærlighed, lyst og erotik. Stenen giver lyst til leg som også kan være mere lidenskabelig. ... Opal er fødselssten for dig der er født i oktober måned.


Den stærkeste vibration og den smukkeste blågrønne nuance karakteriserer Amazonitstenen. Her får du den i en stærk, rå udgave. Den repræsenterer og udstråler varig kærlighed og fremmer venlighed. Den hjælper med at balancere følelser og nedbryder de blokeringer vi har, som forhindrer os i at nå vores ypperste potentiale. Fantastisk sten til at minde dig om kærlighed og venlighed på daglig basis.


Rhodonite 

Mange kalder rhodonit en illusionstog. Han hjælper folk med at finde håb selv i de mest kritiske situationer. Psykologi og tryllekunstnere bruger bolde fra dette mineral til meditation. Rhodoniternes magiske egenskaber med sorte blodårer gør det muligt for sten at blive brugt som en vagt mod røveri. For dette er det nødvendigt at have en statuette af dette mineral i huset. Varer fremstillet af rhodonit er vidunderlige familie amuletter, da de bidrager til at slippe af med skænderier og forskellige misforståelser. Enlige mennesker sten hjælper med at finde en elsket. Yogier mener, at vibrationer med lyserød farve har evnen til at trænge ind i auraen, og de stimulerer også hjertekakraen.