OllaStudio

Personoplysninger

Generelt


Personoplysninger er alle de forskellige informationer der omhandler dig. Vi behandler en række personoplysninger, når du besøger vores webshop. Når du benytter vores webshop, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende personoplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din anvendte enhed, dit IP-nummer, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Hvis du selv giver eksplicit samtykke til, eller selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. behandling af disse oplysninger vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed

Vi sørger for at dine oplysninger ikke bliver ulovligt slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

Vi bruger oplysninger om dig til at identificere dig som bruger og vise dig annoncer, som er mest relevant for dig og til at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring

Vi opbevarer kun oplysningerne i den tid, der er tilladt ifølge lovgivningen. Vi sletter dem, når oplysningerne ikke længere er nødvendige. Hvor lang tid dine oplysninger bliver gemt, afhænger af hvilken oplysningen det er samt baggrunden for opbevaring. Vi har derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.


Videregivelse af oplysninger

Al data om din brug af vores webshop såsom hvilke annoncer du modtager og evt. Hvad du klikker på, din geografiske placering, dit køn og din alder m.v. kan videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan altid se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter os af en række tredjeparter til opbevaring og behandling af vores data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og de må derfor ikke anvende dem til egne formål.

Vi videregiver kun personoplysninger såsom navn og e-mail m.v. hvis du har givet samtykke til det. Vi benytter os kun af databehandlere i EU eller i lande, der lever op til den danske lovgivning og den europæisk lovgivning.


Indsigt og klager

Som bruger på vores webshop har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan derudover altid gøre indsigelse mod, at vi anvender dine oplysninger. Du har også mulighed for at tilbagekalde dit samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger. Hvis oplysningerne om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse omkring dette kan ske til: info@ollastudio.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.